[vc_row css=”.vc_custom_1431669967154{margin-bottom: 20px !important;}” parallax_speed=”0.3″][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][stm_sidebar sidebar=”801″][/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1431070811735{padding-left: 45px !important;}” el_class=”right_column” offset=”vc_col-lg-9 vc_col-md-9″][vc_column_text]”ALMO Konstruksion” Sh.p.k. është promovuar nga organizata të ndryshme për vlerësimin e cilësisë të tilla si:[/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1429094043916{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][stm_icon_box icon=”stm-interior” icon_size=”64″ title=”Çertifikatë e Sistemit të Menaxhimit të Mjedisit ISO 14001:2014.”]Sistemi i Menaxhimit Mjedisor përfaqëson kalimin e menaxhimit të kompanisë nga vetëm në respekt të ligjit, në një të menaxhimit të dedikuar të aktivitetit, parandalimin dhe përmirësimin e ndikimeve mjedisore të ndotjes. Mbrojtja e mjedisit ka gjithmonë një rol të rëndësishëm.

Elementet kyçe të EN-ISO 14001: 2015 standard të kompanisë janë:

 • Dokumentacioni i Kompanisë
 • Referencat ligjore
 • Kërkesat e sistemit të menaxhimit të mjedisit
 • Analiza fillestare e mjedisit
 • Verifikimet
 • Menaxhimi i burimeve njerëzore dhe materiale
[/stm_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_icon_box icon=”stm-parking-1″ icon_size=”49″ title=”Certifikata e Menaxhimit të Sistemit për Sigurimet Shëndetësore të Punonjësve OHSAS 18001: 2007 nga ALBQUALITY.”]Standardi BS OHSAS 18001 specifikon kërkesat për një Menaxhim të Sistemit për Sigurimet Shëndetësore të Punonjësve në punë për të lejuar një kompani të kontrollojë rreziqet dhe të përmirësojë performancën e saj. Elementet kyçe të OHSAS 18001: 2007 standardeve të kompanisë janë:

 • Identifikimi dhe vlerësimi i rreziqeve
 • Organizimi i stafit
 • Menaxhimi i modifikimeve dhe ndryshimeve
 • Planifikimi i Emergjencave
 • Kontrollet operative
 • Kontrollet mbi rezultatet
 • Standardi mund të realizohet në mënyrë të pavarur ose në kombinim me sistemet e tjera menaxhimit
[/stm_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_icon_box icon=”stm-eco” icon_size=”55″ title=”Çertifikata e Integrimit të Sistemit të Menaxhimit PAS 99: 2012 AQSCERT.”]Standardi PAS 99: 2012 specifikon kërkesat për një sistem të menaxhimit të integruar për të lejuar një kompani të kontrollojë rreziqet e saj dhe të përmirësuar performancën e saj.
Standardi PAS 99: 2012 ka këto elemente kryesore në kompaninë:[/stm_icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1429093969024{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][stm_icon_box icon=”stm-temple-1″ icon_size=”50″ title=”ISO 9001: 2015 Certifikata e konformitetit – Standard”] Për zbatimin e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë në ndërtimin dhe renovimin e ndërtesave civile dhe industriale, infrastrukturën rrugore, tubacionet e ujit dhe kanalizimet.

Pas marrjes së certifikatës këto janë objektivat e arritura:

 • Mirëmbajtja e vazhdueshme e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO 9001: 2015
 • Përmirësimi i cilësisë së punës dhe materialet e përdorura
 • Përmbushja e të gjitha kërkesave dhe nevojave të klientëve për tregun e brendshëm, si dhe për atë rajonal i cili tashmë është i prekshëm për ne
 • Përmirësimi i vazhdueshëm i teknologjisë dhe i teknikave të përdorura të ndërtimit
 • Kushte optimale dhe mundësi kualifikimi për të gjithë stafin tonë në kompani
 • Rritja e kapaciteteve të burimeve njerëzore dhe materiale
 • Pjesëmarrja në punët publike me vlera të mëdha
 • Zgjerimi i aktiviteteve tona në të gjithë Republikën e Shqipërisë
 • Ndërgjegjësim të plotë në aspektet mjedisore dhe në shëndetin e punonjësve.
[/stm_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_icon_box icon=”fa fa-road” icon_size=”50″ title=”Çertifikatë për “Sistemin e Menaxhimit të Sigurisë së Trafikut Rrugor“ BS ISO 39001:2012″]Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës rrugore. Ndërtimi dhe mirmbajtja e objekteve civile dhe industriale. Punime inxhenerike civile (gërmime, ujësjellsa dhe kanalizime, diga dhe bonifikime strukturore). Ndërtime dhe punime elektrike me tension te ulët/mesëm/lartë. Prodhimi dhe tregtimi i inerteve dhe materialeve të ndryshme për ndërtim.[/stm_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_icon_box icon=”fa fa-road” icon_size=”50″ title=”Certifikata e konformitetit për “Sistemin e Menaxhimit të Energjisë“ ISO 50001:2011″]Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës rrugore. Ndërtimi dhe mirmbajtja e objekteve civile dhe industriale. Punime inxhenerike civile (gernune, ujësjellsa dhe kanalizime, diga dhe bonifijune strukturore). Ndërtime dhe punime elektrike me tension te ulët/mesëm/lartë. Prodhimi dhe tregtimi i inerteve dhe materialeve të ndryshme për ndërtim.[/stm_icon_box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1429093969024{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][stm_icon_box icon=”stm-house-7″ icon_size=”50″ title=”Samiti i Cilësisë New York 2010 – “PLATINUM“ Kategori – çmimin për Përsosmëri dhe Prestigj Biznesi”] në njohjen e kërkimit të vazhdueshëm për cilësinë e demonstruar nga arritjet e zhvillimit të vazhdueshëm dhe inovacionit aplikuar për zgjidhje që krijojnë rezultate e biznesit. – Dhënë nga B.I.D. (BUSINESS INITIATIVE DIRECTIONS) – CQ100 – Samiti i Cilësisë New York 2010.[/stm_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_icon_box icon=”stm-clinic-1″ icon_size=”48″ title=”International Quality Crown Award London 2008 – “GOLD” “]Kategori në njohjen e angazhimit të shquar në Cilësi dhe Përsosmëri dhënë nga B.I.D. (BUSINESS INITIATIVE DIRECTIONS) – CQ100 Konventa London 2008 Mbretëria e Bashkuar.[/stm_icon_box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]