[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Shoqëria “ALMO KONSTRUKSION” Sh.p.k ka në pronësi të saj më shumë se 50 mjete dhe makineri të cilat bëjnë të mundur realizimin me sukses të projekteve në fushën e ndërtimit:

  • Makineri të rënda gërmimi, eskavatorë me kapacitete të ndryshme.
  • Mjete transporti të tonazheve të ndryshme
  • Makineri dhe paisje për ndërtimin e shtresave rrugore dhe asfaltike (asfaltoshtruese dhe rula vibratorë të llojeve të ndyshme, mjete për shpërndarje bitumi, instrumenta matës të ndryshëm).
  • Makineri për nivelime dhe ngarkime (Fadroma, eskavator me goma, bulldozer dhe greider).
  • Rimorkiator të tonazheve të rënda dhe të lehta, autovinc, autobote uji, auotbote për transport dhe mbajtje karburanti.
  • Mikser statik dhe të lëvizshëm për prodhim dhe transport betoni.
  • Një numër të konsiderueshëm paisjesh si: panele per ndertimin e mureve, motogjenerator, motosaldatrice, pompa uji, matrapik, miksera, vibrator,aparate saldimi, pajisje për lidhje plastike, skeleri etj.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]