[vc_row css=”.vc_custom_1431670206285{margin-bottom: 20px !important;}” parallax_speed=”0.3″][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][stm_sidebar sidebar=”801″][/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1431071529310{padding-left: 45px !important;}” el_class=”right_column” offset=”vc_col-lg-9 vc_col-md-9″][vc_column_text]Stafi drejtues i shoqerise ka nje eksperience te gjate pune dhe pervoje per te ndertuar objekte qe perfshijne te gjithe sferen e ndertimit. Aktualisht stafi eshte i perbere nga Inxhinier, Teknike, Manaxhere dhe specialiste te ndryshem te fushes se ndertimit dhe konkretisht:[/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1429600097583{margin-bottom: 38px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][stm_staff name=”Shaban Bitri” job=”Drejtues Teknik” description=”Ing.Ndertimi, ka nje vjetersi pune prej 40 vjet” facebook=”#” linkedin=”#” twitter=”#”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_staff name=”Edmond Bitri” job=”Drejtues Ligjor e Teknik” description=”Ing.Ndertimi, ka nje vjetersi pune prej 20 vjet” linkedin=”#” twitter=”#”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_staff name=”Alfons Bitri” job=”Drejtues Ligjor” description=”Eshte me arsim te larte dhe ka nje vjetersi pune prej 20 vjet” facebook=”#” linkedin=”#”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_staff name=”Rami Majmari ” job=”Ing. Elektrik ” description=”Ing.Elektrik dhe ka vjetersi pune prej 40 vjet”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_staff name=”ERVIN SAVA” job=”Ing.Ndertimi” description=”Ing.Ndertimi me vjetersi pune prej 15 vjet”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_staff name=”Hajri Abedini” job=”Ekonomist Kontabel” description=”Ekonomist Kontabel me vjetersi pune prej 15 vjet” facebook=”#” linkedin=”#”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_staff name=”Nuri Hoxha ” job=”Ing.Topograf” description=”Ing.Topograf dhe ka nje vjetersi pune prej 25 vjet”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_staff name=”LEONARD GREMI” job=”Avokat” description=”Avokat dhe ka nje vjetersi pune prej 25 vjet”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_staff name=”Diana CENGU” job=”Arkitekte” description=”Arkitekte dhe me vjetersi pune prej 10 vjet” linkedin=”#” facebook=”#”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_staff name=”DORIAN PRIFTI” job=”Ing.Gjeolog” description=”Ing.Gjeolog me vjetersi pune prej 10 vjet” linkedin=”#” facebook=”#”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][stm_staff name=”Ermir Alija” job=”Ing.Mjedisi” description=”Ing.Mjedisi me vjetersi pune prej 10 vjet” linkedin=”#” facebook=”#”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]